Ontwerp
Wanneer wij een website voor u ontwerpen zoeken wij naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl), functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Na een eerste oriënterend gesprek op locatie binnen uw bedrijf, waarin uw wensen en verwachtingen tav van de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indelingen van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Voorbeeld site in beschermde omgeving
Deze voorbeeldsite plaatsen wij voor u in een beschermde omgeving op het internet zodat u online de site kunt bekijken. U kunt op deze manier in alle rust en ten alle tijden uw wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring plaatsen wij de definitieve website van uw bedrijf uit de beschermde omgeving op het internet en melden wij de site aan bij de belangrijkste indexen en zoekmachines. Doordat wij gedurende het gehele ontwikkelingsproces veelvuldig overleg met u plegen zal dat resulteren in een website die uw bedrijf of organisatie uitstekend vertegenwoordigd op het internet.

Film en fotografie
Wanneer u niet beschikt over digitale film en fotografisch materiaal voor uw website, kan Experior u daarbij van dienst zijn. U kunt daarbij denken aan product fotografie, foto's van uw bedrijf op locatie dan wel digitale sfeerbeelden voor uw website.

Restylen
Restylen van een bestaande website door onze grafische afdeling behoort ook tot ons takenpakket.


(C) 2013 - Alle rechten voorbehouden aan Experior

Deze pagina afdrukken